Dispaper als medicijn tegen onduidelijkheid

Een zorginstelling is een enorme logistieke operatie. Niet alleen verplaatsen de gehele dag medicijnen, bedden en andere zorgelementen van kamer naar kamer, maar doktoren, broeders, zusters, patiënten, cliënten en andere aanwezigen zijn de hele dag op tal van plekken te bekennen. En als dit niet precies gaat zoals het moet, dan kost het levens.

Ook is het vanzelfsprekend dat iedere patiënt en cliënt, maar ook iedere kamer, zijn eigen voorschriften heeft: mag je zomaar naar binnen of moet je beschermende kleding dragen? Mag je kloppen op de deur? Moet je stil zijn? Al deze onduidelijkheden moeten worden gecommuniceerd, telkens weer aan nieuwe mensen, waar zeeën van tijd die anderen hard nodig hebben verloren gaan.

Hierbij staat het gemiddelde ziekenhuis of medisch centrum niet bekend om de eenvoudige navigatie: hoewel de richtingborden steeds beter worden, verdwalen er om de haverklap mensen of komen er mensen op afdelingen waar je hen niet zomaar wil hebben. Dit is niet alleen onwenselijk voor de medewerkers, maar ook voor hen die gericht naar een afspraak toe moeten

Problemen en pijnpunten

Dagelijks is jouw zorginstelling bezig met het verhogen van de levenskwaliteit en zelfs het redden van levens. Als het erop aan komt, moet alles perfect gaan. En toch loop je tegen pijnpunten aan die jou belemmeren.

Dagelijks verplaatsen geneesmiddelen en zorgelementen zich door de gehele instelling. Maar hoe kun je er zeker van zijn dat je gelijk terecht kunt op de locatie van afhalen én afleveren? In sommige gevallen kost 5 minuten een leven.

Als medisch specialist weet je natuurlijk precies wat je wel en niet mag doen op de kamer van een patiënt, maar als bezoeker is dit niet vanzelfsprekend. Daarbij kost uitleggen wat de voorschriften zijn veel tijd en is zo’n uitleg zeer gevoelig voor het zonder opzet weglaten van informatie. Als het om levenskwaliteit gaat, moet deze duidelijkheid foutloos worden geleverd.

Als er geen tijd te verliezen is, wil je zeker weten dat jij terecht kunt in een behandelkamer. Op dit moment is die zekerheid er niet, maar staat de levenskwaliteit van een ander wel op het spel. En als het moment daar is, ga je natuurlijk niet gokken met het leven van een ander.

Hoe Dispaper dit oplost

Door een eenvoudige maar krachtige oplossing te gebruiken, elimineert Dispaper alle onduidelijkheid binnen jouw zorginstelling, van richtingbordjes tot aan veiligheid. Zo kun jij je richten op hen die jou écht nodig hebben.

Dispaper haakt precies in op alle systemen die jij momenteel hanteert. Hierdoor kan Dispaper naast de deur van een behandelruimte, flexplek of patiëntenkamer precies laten zien wie aanwezig is in een ruimte en wat er gebeurt. Ook kunnen alle veiligheidsvoorschriften in een handomdraai worden getoond. Zo is er nooit meer onduidelijkheid en zorg je ervoor dat de kwaliteit van jouw zorg de maximale is die je kunt leveren.

Dispaper kan koppelen met alle slimme elementen van een gebouw: iedere sensor in jouw gebouw kan eenvoudig gekoppeld worden aan gegevens binnen een bestaand systeem van jou. Moet de verwarming aan op het moment van een reservering? Moet het licht aan? Is het nodig om ventilatie aan of juist uit te zetten? Doordat Dispaper eenvoudig verbanden kan leggen tussen al deze systemen, kun jij nog meer halen uit dat wat jij dagelijks doet.

Dispaper is perfect voor het tonen van korte berichten. Vacatures, stageplaatsen, oproepen en functies kunnen snel op honderden plekken tegelijk worden gedistribueerd zonder dat er hier sprake is van papier. Zo kun jij niet alleen ervoor zorgen dat jouw bezoekers meer duidelijkheid ervaren: je creëert kansen om nog meer mensen te kunnen helpen!

Elimineer direct alle onduidelijkheid!

Met Dispaper kun jij er zeker van zijn dat jouw zorginstelling zich kan richten op wat er echt toe doet: dat mensen gezond kunnen blijven leven. Probeer Dispaper nu en elimineer alle onduidelijkheden.